lauantai 26. marraskuuta 2011

Oma lupa, oma tupa

Johan tässä ehti melkein huolestua, kun luvasta ei kuulunut mitään. Soittelin sitten perään ja kävi ilmi, että luvat ovat kyllä valmiit, mutta menevät vielä lausunnolle. Neljä sivua ehtoja ei kuulostanut kivalta.

Tänään kävin kuitekin hakemassa lupapäätöksen Vesijärvenkadulta! Höh. Talli ja autokatosvarasto eivät sitten olleet ehtineet mukaan käsittelyyn, vaikka niistä vietiin paperit niin pitkälti kuin vain mahdollista. Maininta niihin liittyen kuului ainoastoaan naapurikuulemisiin liittyen.

Talolle lupa saatiin, jotain ehdollisuuksia oli paloviranomaisen puollon osalta, jotka toimitimme Jetta-talon edustajalle. Piipun kasvattamisesta oli kyllä jo toimitettukin uudet piirustukset, mutta ilmeisesti eivät vielä olleet ehtineet mukaan käsittelyyn. Nyt pääsee talotehdas edistämään suunnitelmiamme, jotta tavoiteltava aloituskokous valitusajan umpeuduttua saadaan pidettyä papereiden kera. Perustussuunnitelmat ja LVI-etukärjessä, LVI lähinnä meidän suunitteleman maalämmön osalta, että päästään porauksien kanssa etenemään mahdollisimman pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti