lauantai 25. helmikuuta 2012

Talo tuli!

Tiistaina se sitten alkoi, pystytys. Maanantaina paikalla kuitenkin kävi nosturimies murisemassa, että ei tänne millään pääse, liukasta, ahdasta, mäkistä.... Tämä vaatii kyllä muuta kalustoa ja se maksaa kyllä niin ja niin paljon... Nice feelings. Siinä paniikissa sitten ylimääräisiä hiekotuksia selvittämään jne. Minä etänä töistä, Sami taalkooporukan kanssa paikan päällä. Illalla talotehtaan edustaja, Jetta-kylttejä viritellyt myyjä totesi, että eihän täällä mitään ongelmaa ole.

Tiistaina kaikki tosiaan alkoi ongelmitta. Harmitti, että joutui itse olemaan töissä, onneksi Sami dokumentoi kiitettävästi, laitan kuvia neljän ensimmäisen pystytyspäivän ajalta viimeistään ensi viikolla. (Meillä on vieras saksasta ja Antonin synttärihumua nyt!) Siihen saakka... on se vaan ihana :)) parempi kuin kuviteltiinkaan. Toki nyt kun menee sisälle, tuntuu, että ei me kyllä sinne mahduta, mutta kaikki sanoo, että näyttää taas toiselta kun väliseinät ja ennenkaikkea pintamateriaalit (sitten joskus!) saadaan paikalle!

Pystytystiimi on vallan mainio kaksikko Jyskälästä, apunaan nosturikuskeja. Oikein ammattitaitoista ja mukavaa porukkaa, yes. Nyt viikonlopun ja itseasiassa eilisenkin pitivät taukoa, niin hyvällä mallilla ovat pitkiä päivä tehtyään. Maanantaina jatkuu katon ladonnalla jne. Ilmeisesti tiistaina meillä siis on vastaanottotarkastus :) Palaan asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti