lauantai 24. maaliskuuta 2012

Tilannekatsausta ja pohjaa

Onpas ollut melkoista matalalentoa, kun ei ole tännekään ehtinyt :-(
Meillä on ollut melkoista sairastelua viime viikot ja allekirjoittanut on päässyt siinä vasta "vauhtiin" muiden onneksi jo ollessa paremmassa kunnossa. Hirmuinen yskä ja ääni pakoilee. Vatsatautiakin oli toisilla.

Paljon on taas ehinyt tapahtua. Tällä hetkellä mennään siinä pisteessä, että LVI-urakoitsijat ovat melkein saaneet hommansa loppuun, joten maanantaina tulisi sitten lattiavalumies ja Sälinkään autot. Keskiviikkona puolestaan tulossa on puhallusvillaporukka, ecovillat puhalletaan yläpohjaan.

Sami kävi perjantaina KVV-vastaavan kanssa katsomassa, että kaikki on kunnossa ja olihan ne. Viikolla Sami oli poikien kanssa pariin kertaan laittelemassa paikkoja kuntoon ja huomenna olisi tarkoitus sitten viimeistellä mestoja valua varten. Saadaan onneksi vähän talkooapujakin taas. Taidetaan laittaa grilli kuumaksi.

Jetta muisti yhdellä odottamattomalla laskulla joka pani vähän harmittamaan. Meiltä oli unohtunut, että radon-huovan laitto sokkelin päälle olisi ollut meidän oma homma. Oli jäänyt se muistikuva, että meidän piti hommata ainoastaan se materiaali, mutta asennusväki laittaa paikalleen. Olishan sen ehtinyt siinä vaikka kuinka moneen kertaan laittaa, kun paikalla oltiin, jos joku olisi voinut ystävällisesti vinkata, että kappas, ette ole vielä laittaneet tuota. Höh.

Viime viikonloppuna käytiin vähän hankintamatkalla. Saatiin tilattua kodinhoitohuoneen kalusteet (IKEA) ja ostettua laattoja sekä eteiseen, khh-lattiaan kuin saunaan ja pesuhuoneeseenkin. Ensimmäisiin tulee iso 30x60 tummanharmaa ja jälkimmäisiin löydettiin kiva 15x15 koko, harmaa sekin. Jo toinen kerta kun löydettiin mieleisiä K-rauta 75:n edukkaiden torilta. Sami oli melko varma, että isompi on samaa kuin ostettiin aikanaan Hiidenoksan eteiseen, musta se oli vähän eri, mutta saman valmistajan ainakin.

Laitan tuonnempana taas vähän uusimpia kuvia, kun sattuvat olemaan tuolla toisella koneella, mutta tähän yhteyteen voisin lisätä tuon pohjakuvan, se kun on jäänyt laittamatta. Ollaan ihan tyytyväisiä tuohon muunneltuun pohjaan. Kaikki erkkerit siivottiin pois, samoin pidennettiin koko talon pituutta, lisättiin Malviikin etuterassi ja poistettiin ovi meidän makkarista kylppäriin. Niin ja siirrettiin wc:n paikkaa eteisessä. Ainoa mikä tuntuu ahdistavalta, on että sauna ja kylppäri tuntuu tosi pieniltä. Kaikilla on kuitenkin nyt omat makkarit ja saatiin yhteistä avointa tilaa oleva keittiö ja OH. Käyttöullakko tulee tarpeeseen, sillä säilytystilanpaikkoja ei ole liikaa. Aika näyttää miten "mahdutaan" sisälle, toisaalta meidän mottona oli, että pysytään maltillisissa neliöissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti