sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Ei ole tullut turhaan huhkittua heinäkuussa!

Näin viimeisenä helteisen päivän iltana ennen töihinpaluuta voi vain olla tyytyväinen ja onnellinen siitä miltä Koivulassa alkaa näyttää ja mitä ollaan saatu aikaiseksi! Tänään oli tiukka siivouspäivä, vaikka aamulla Sami tosin vielä vähän listoitteli ja kiinnitti suihkut paikalleen kun mä kävin katsomassa, että hepat oli hyvissä voimissaan sen kamalan öisen ukkosen jäljiltä - ja olihan ne.

Anoppi tuli siivousapuun ja tehokkaasti siistiä tulikin. Päivä oli niin kuuma, että käytiin taas väliuinnilla ja ruuaksi tehtiin kevyenlaista hedelmäistä juustosalaattia - oli muuten ensimmäïnen kerta kun kokkailin Koivulan keittiössä. Kaasuhellan asennuksen pitäisi tosiaan tulla huomenna ja liesituulettimeen saadaan tuonnempana nousuputken suojapelti. Huomenna odotellaan saapuvaksi myös LVI-joukkoja - ei sitten yhtään myöhään jättäneet... Tarkastus tosin siirtyi keskiviikkoon tarkastajan kuulema ylinbuukattuaan tiistain.

Tässä näkymiä tämän päivän tilanteesta. Meidän Jetta-talo alkaa olla valmis!

Meidän makkari ja ne aina haaveillut lasipariovet

näkymä keittiöön oleskelutilasta

näkymä takapihalle 


tänään asennetut suihkut paikallaan, pikkuvälisenän tällä puolella on pesuhuoneen WC

näkymä KHH:sta keittiöön

Pikku WC (mummin peruja oleva kaappi tuunattiin malja-altaalle alustaksi)
Annetten huone, josta näkymät tallille päin

Aaronin huone

Poikien huoneiden ovilla





2 kommenttia:

  1. Selailin googlea ja etsin rakentuvaan talomme lasipariovia ja eksyin tänne blogiisi. Mistä olette hankkineet nuo lasipariovet? Ovat juuri sellaiset joita olen etsiskellyt :)
    Kaunis koti teillä!
    Ennaliina

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ennaliina viestistäsi 😊 Nuo meidän ja minunkin unelmissani olleet pariovet ovat Jeldweniltä. Koti on mieluinen, kiitos. Pihahommat odottavat vielä mutta urakka oli sen arvoista 😊

    VastaaPoista