tiistai 17. tammikuuta 2012

Nelivetoa


Kuten jo aiemmin tuli todettua, lunta on riittänyt ja eihän siinä muuta auttanut kuin hankkia maalaisten pelit ja vermeet. Viikonloppuna haettiin Valkeakoskelta mönkijä ja tänään päästiin koko porukka sitä testaamaa ja kyytihän maistui!

Ja kyllä maistuu isommillekin, sillä sunnuntainahan Samia ei meinannut saada Koivulasta pois lainkaan...Eikä siitä kai voi moittia, jos on koko pienen ikänsä haaveillut kaasuttelevansa tuollaisella vermeellä :-). Toivotaan, että meillä on mönkkäristä hyötyä tallillakin, ajatus nimittäin oli, että sillä voisi hoitaa paitsi lumihommia niin pihalla kuin tallilla ja kentälläkin, niin myös kentän lanausta ja jotain tarpeiston paikasta a paikkaan b siirtoja. Sellainen kärry on tosin ensin hankittava.





Lumihommia on saanut tosissaan painaakkin!Onneksi tuli aherrettua lauantaina suurimmat talopressujen päältä, sillä nyt oli huomattavasti helpompaa jatkaa mönkkärin kanssa. Ei sillä tosin ihan kaikkialle taivu, mutta ympärystön, tien ja plaanojen putsaamiseen se on oiva peli.

Viikonlopuksi kutsuttiin vähän porukkaa testi-ajolle ja tonttikatselmukselle, viimeistään siitä lisää siis. P.S. eikä tunnu tämä varttuminen ja viisastuminenkaan yhtään missään, kun on niin meiniki päällä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti