keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Välipäiväurakkana sisustumateriaalihunting ja jätevesijärjestelmä

Mä en varmaan muistanut aiemmin kertoa, että kaivurikuski teki pyynnöstämme jossain viemärin ja pohjien täytön välimaissa alatilalle ojaa, että se pääsis vähän kevättä kohti kuivumaan. Ei mikään pikku-ojanen olekaan...



Näin rakentaja-rakennuttajalle lomat välipäivinä on jees. Kaikenlaista touhuntynkää on riittänyt ihan tiluksillakin, mutta ollaan me ehditty sisustumateriaalejakin metsästämään. Käytiin nimittäin alennusmyynneillä Lahdessa ja yhdistettiin siihen samaan lattioidenperässä juoksu. Ollaan pitkään puntaroitu tumman ja vaalean välillä, nyt se oikea kuitenkin löytyi. Terrasta mukaan tarttui vaalea rustiikkinen tammiparketti. Lisäks me löydettiin mattavalkoinen iso laatta pesuhuoneeseen.

Kun ollaan haja-asutusalueella edessä on jätevesijärjestelmän rakentaminen. Tunnelmapalasia välipäivien liejulammikosta:




3 kommenttia:

  1. Ei heti uskois mutta joulukuun loppu eikä lumesta tai roudasta tietoakaan!!!!!!!

    VastaaPoista
  2. Siinä on ojalla kokoa. Minkälainen urakka teillä oli tuon jätevesijärjestelmän hommaamisen suhteen, ennen käytännön toimenpiteitä? Meillä on nimittäin hieman selvityksessä, sillä olemme suunnitelleet mökin rakentamista joka myös olisi hieman kauempana muusta asutuksesta.
    https://www.maanrakennuspajunen.fi/maanrakennus

    VastaaPoista
  3. Hyvin etenee. Olisi naapurilla myös tarkoituksena selvittää ilmeisesti tuo heidän jätevesijärjestelmä nyt heidän tontillaan. Myös LPS-pumpun hankinta on tarpeen. Mukava tästä vierestä seurata urakkaa. https://www.vevi.fi/pumppaamot.htm

    VastaaPoista