torstai 16. helmikuuta 2012

Talonne pystytys alkaa 21.2.2012 klo 8

Yes, meillä on due-date, ei sentään valmistumiselle, mutta aloituksesta on hyvä lähteä liikkeelle! Olihan tämä viikko tiedossa, mutta aloituspäivää ei. Onneksi ilmoittivat tuon tiistain, vaikka pystytys onkin Jetan heiniä, tarvitaan kattotuolien asennusvaiheeseen kuulemma yksi mies paikalla meiltäkin. Sami on lomalla viikon 8, lapset koko viikon 9 ja minä perjantaista keskiviikkoon. Seinissä kestää pari-kolme päivää, joten loppuviikosta olisi kattotuolien asennusta ehkä tiedossa, toivottavasti.

Perustavahan teki perustukset Jetta-talon alihankintana, joten niiden mitoituksesta ei itse tarvitse huolia, mutta oishan se kiva että oisivat kohdallaan. Logi-paketin putkitukset sen sijaan on meidän pitänyt mitoitella paikalleen, samoin piipun paikka (se unohtunut valu). Saas nähdä miten rekat ja nosturi mahtuu kulkemaan, sähköjohtoa joutuu nostelemaan ja onhan siinä tiukkaa käännöstä ja mutkaa matkassa. No jos naapureiden talokin seisoo jo paikallaan, niin eiköhän toi meidänkin lasti tontille pääse! I hope.

Perjantaina saadaan saksanvieraita kum Nadine tulee kylään, on sitä odotettukin, varsinkin jos Antonilta kysytään. Nyt voi jo olla aamukampa käytössä. Toivottavasti meillä on silloin jo jotain näyttää. Sunnuntaina juhlitaan sitten Antonin synttäreitä, jo 6vee iso-poika!

4 kommenttia:

  1. Moikka,

    Meillä on Jetta-talo. Talopaketti tuli vuosi sitten ja asusteltu on taloa 6 kk. Käyhän meillä blogi-kylässä, jos et ole ehtinyt:)
    http://tarinoitatalosta.blogspot.com
    Meillä on tammikartano ja tuo Logi-myös (maalämpö)..
    Terkkuja, Kati

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla Kati! Täytyy tulla vierailulle, en olekaan oikein muiden Jetta-rakentajien juttuja juurikaan vielä lueskellut! Blogistasi varmaan selviää mitä olette tykänneet ja miten ratkaisut on toimineet :) Meillä myös maalämpö ja reippaasti muunneltu Koivula tulossa.

    VastaaPoista
  3. Kiva juttu:)! Laittele vaan kyssäreitä jos tulee! Meillä oma mies oli vastaavana ja tämä on meidän toinen Jetta!;) Päädyttiin Jettaan uudelleen ihan, kun tiedettiin asiakaspalvelu ja laatu hyväksi. Jos ikinä tulikin jotain, niin asia korjaatui heti -- ei siis tarvinnut jäädä odottelemaan mitään!
    Terkkuja ja tsemmpiä!
    Kati

    VastaaPoista
  4. Mukava kuulla, toistaiseksi ainakin ihan hyvin on mennyt meilläkin, mikä on mukavaa tällaiselle "projekti jota ei koskaan pitänyt tullakaan" -rakentajalle :-D Jotain pientä ylläriä kuten louhinta, mutta se ei luonnollisesti Jetasta kiinni... Matka on silti ollut ihana tähän saakka, ja uskonpa että sellaisena jatkuu. Onhan tässä uudessa vanhan sijaan puolensa! Ihaninta on päästä pian sisustusasioihin!
    -Satu-

    VastaaPoista