torstai 9. helmikuuta 2012

Telinetalkoita pukkaa

Lauantaina pitäisi sitten taas vähän talkoilla, nimittäin tellingit pitäisi pystyttää talon pitkille sivuille taloasennusta varten. Onneksi saatiin Haki-telineitä lainaan Samin enolta ja lisää tarkoitus saada huomenna Kartsan kaverilta. Jos tarvitaan lisää, haetaan vuokraamosta tai tehdään pitkästä tavarasta.

Tänään Sami otti iPadin matkaan ja kävi tapaamassa KVV-vastaavamme vesi- ja viemäriasennuksiin liittyvien kuvien kautta tehtävän katselmuksen merkeissä. Mukava heppu ja nämä hommat meillä hyvin hoidossa. Porakaivofirman edustajat kun vielä saisi kiinni ja vahvistuksen sille, että maalämmön paperihommatkin on hoidossa niin kuin sovittiin. Miltei tuntuu siltä, että olisi pitänyt osata jättää osa laskusta maksamatta, että varmistaa asioiden hoitamisen loppuun saakka. Urakoitsija oli muuten Suomen Porakaivo. Homma muuten ok (kaiketi?) mutta olisi kiva saada myös mm. se porausraportti ja ohjeita käyttöön! Harmillista kyllä, huomasin liian myöhään, että keskustelupalstoilla tätä yritystä on suomittu juuri tästä :(

LVI-asennusporukka tulee kuulema Vantaalta. Ensimmäisenä tuovat paikalle meidän LOGIn joka on valmis tekninen tila. Päämäränä on, että saataisiin talo pian lämpimäksi, olisihan sitten mukava tehdä sisähommia. Hommien järjestyksessä se tarkoitta sitä, että ihan ensimmäiseksi meidän pitää tehdä yläpohjan höyrysulku, vinolaudoitus ja korotetun sisäkaton koolaus, siis lisää talkoita tulossa! Tämän jälkeen LVI-porukka pääsee asentamaan ilmanvaihdon putkituksia. Sitten tulee viemäröinnit, styroksit, osa sähkötöistä ja raudoitus johon kiinnitetään lattialämmityksen putket. Haastavimmalta tällä hetkellä tuntuu se, miten saa kaikki ulkopuoliset toimijat kutsuttua vaaditun varoajan puitteissa oikaan aikaan paikalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti